Stukadoor overzicht prijzen.

Zou u graag perfecte gestucte wanden en / of plafonds willen laten realiseren in uw huis? In dat geval zult u er voor willen kiezen om daarvoor een beroep te doen op de diensten van een stukadoor. Het uitvoeren van stucwerk dient immers zeer precies te gebeuren wanneer u een echt mooi eindresultaat wenst. Bent u benieuwd naar de gemiddelde stukadoor prijzen die tegenwoordig in rekening worden gebracht? In dat geval hoeft u niet verder zoeken, want wij hebben deze kosten speciaal voor u op deze pagina op een rijtje gezet! 

De prijs die door een stukadoor in rekening wordt gebracht wordt nagenoeg altijd berekend op basis van één vierkante meter. Hoe hoog of hoe laag deze prijs per vierkante meter precies komt te liggen is altijd voor een niet onbelangrijk deel afhankelijk van het soort stucwerk dat moet worden gerealiseerd. Wij hebben de verschillende soorten stucwerk inclusief hun gemiddelde kostprijs alvast even voor u op een rijtje gezet door middel van onderstaande prijstabel. houten trap

Soort werkzaamheden van een stukadoorGemiddelde kostprijs
SpackspuitwerkTussen 6 & 12 euro per vierkante meter
Behangklaar stucenTussen 9 & 16 euro per vierkante meter
Sausklaar stucenTussen 10 & 24 euro per vierkante meter
SierpleisterTussen 13 & 24 euro per vierkante meter
Het stucen van een plafondTussen 6 & 24 euro per vierkante meter

Homedeal .

Wil je een stucadoor inhuren zodat je straks naar perfect gestucte wanden of plafonds kijkt in je huis? Homedeal biedt je een overzicht van alle stucadoor prijzen zodat je een goed beeld hebt van wat het inhuren van een stucadoor je gaat kosten.  Gemiddeld kost een stucadoor € 15 per m2. Kies je voor spackspuitwerk, dan schakel je een stucadoor in vanaf € 5 per m2. Hoe meer structuur in het stucwerk, hoe hoger de kosten. De meeste stucadoors hanteren een prijs per m2, maar een prijs per uur is ook mogelijk. 
Personal trainer Mechelen


Stucadoor gezocht

Als je een plafond of de muren in je huis wilt laten stucen, kun je er voor kiezen om dit door een bedrijf te laten doen. Dit brengt uiteraard wel de nodige kosten met zich mee. Als je erg handig bent, kun je bepaalde klussen ook zelf uitvoeren, maar sommige zijn dusdanig gespecialiseerd dat je er beter de hulp van een erkende stukadoor bij kunt inroepen. 
We geven je een voorbeeld van de gemiddelde kosten die een stukadoor berekent. De kosten voor een behandeling van een compleet huis, muren en plafonds inbegrepen, zullen al snel rond de 4000 euro uitkomen maar hierbij zijn dan geen bijzonderheden inbegrepen. Hierbij zijn de kosten voor het materiaal en het uurloon inbegrepen, maar niet die voor extra afwerking zoals bijvoorbeeld schilderen of bijzondere klusjes. pastorijstijl


Overzicht van stucadoors.

Ben je op zoek naar een stukadoor in Haaren voor stucen van wanden of plafonds? Op Stukadoorgids.nl vind je een overzicht van de dichtstbijzijnde stukadoorsbedrijven bij jou in de buurt. Iedere stukadoor is ingeschreven bij Kamer van Koophandel. Dat is wel zo’n prettige wetenschap!

Haaren is gelegen in de provincie Noord-Brabant en heeft 5437 inwoners, bestaande uit 2750 mannen en 2687 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Haaren 2207 huishoudens. 

Benieuwd naar de prijzen voor het aanbrengen van sierpleister, spachtelputz of spackspuitwerk? Vraag vrijblijvend en gratis meerdere offertes aan. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties van bedrijven bij jou uit de buurt! Landelijk wonen